11 May 2014

Eurovision...

Τι να πούμε για το τραγουδάκι που βραβεύτηκε στο διαγωνισμό Eurovision 2014...
Πολλή φασαρία για το τίποτα. Μελωδία ανύπαρκτη. Αν το είχε "εκτελέσει" πχ καμιά άχαρη χονδρή θα κατέληγε στα πολύ κάτω του πίνακα με χαριστικές πολιτικές ψήφους και μόνο.
Ο τραγουδιστής ; Αν είχε σκοπό να προωθήσει με την εμφάνισή του τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων, αρνητικό το αποτέλεσμα φαντάζομαι. Ποιος γονιός θα του έδινε ευχαρίστως την κόρη (ή το γιο) ;
Η ευρωπαϊκή βιομηχανία του θεάματος εκτροχιάζεται. Σημείο των καιρών. Από μια τέτοια κένου περιεχομένου μεταμφιεσμένη Ευρώπη δεν μπορούμε να ελπίζουμε τίποτα...
 

6 comments:

  1. Σημασία έχει νομίζω να μπορεί κάποιος να ζεί με τις επιλογές του σε μια κοινωνία έστω και αν αυτές ξεφεύγουν από τον μέσο όρο. Μιλάμε βέβαια για νόμιμες επιλογές, μην παρεξηγηθώ. Οπότε η Κοντσίτα καλώς κέρδισε μόνο και μόνο για αυτό.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Αν κέρδισε μόνο και μόνο επειδή επέδειξε έναν προκλητικό ομοφυλόφιλο εαυτό, τότε χάσαμε το νόημα - ό,τι δηλαδή έμεινε από νόημα - του διαγωνισμού Eurovision. Εκατομμύρια ξοδεύτηκαν στην καλύτερη περίπτωση για ένα άσχετο αποτέλεσμα, στη χειρότερη για να ενοχληθεί η Μόσχα!

      Delete
  2. σε παλαιότερες φωτογραφίες η Conchita ήταν ένας ελκυστικός νεαρός. Τι μεσολάβησε;
    Ξενικός

    ReplyDelete
  3. Αν και το θέαμα ήταν αισθητικά αποκρουστικό για τους περισσότερους, νομίζω η Ευρώπη φέτος κατάφερε να δώσει ένα μήνυμα υπέρ της ανοχής στην διαφορετικότητα. Κατά τα άλλα και ασχέτως του αποτελέσματος ο θεσμός της Εurovision έπαψε από καιρό να είναι θεωρείται ένας καθαρά μουσικός διαγωνισμός όπως ήταν τότε με την ζωντανή ορχήστρα, τις ποιοτικές ερμηνείες και εκτελέσεις στην μητρική γλώσσα κάθε χώρας !!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Τα ποιοτικά καλά χρόνια του διαγωνισμού φαίνεται να απέχουν πάρα πολύ, πάρα πολύ...
      Ξενούδης

      Delete
  4. Άντε βρε σιγά, πήγε, παρουσίασε μια δημιουργημένη περσόνα και κέρδισε..
    μάρκετινγκ σκέτο...

    ReplyDelete