13 April 2014

Κρέμασμα...

Αν την είπε ή δεν την είπε χτες την επίμαχη λέξη η αντιπολιτευόμενη βουλευτίνα, μικρή σημασία έχει. Πηγαίνετε να ψωνίσετε (αν σας έμειναν πενταροδεκάρες στο δεύτερο ήμισυ του μήνα...) σε οποιαδήποτε λαϊκή και θα ακούσετε "κρέμασμα!" και "κρεμάλες!" και "στα έξι μέτρα!" από πολλά, μα πάρα πολλά στόματα.

Κάπου μάλιστα άκουσα ένα "να τους κρεμάσουν ανάποδα!"
Εκδικητική πρόταση. Πολύ αργός, βασανιστικός θάνατος... Ρωτήστε και τον Άγιο Πέτρο. Όποιος το οραματίζεται πρέπει να έχει υποφέρει πολύ, κι ακόμα υποφέρει, για να του έχει φύγει η επίφαση πολιτισμού κι ανθρωπιάς.

Αλλά ας κοιμούνται ήσυχοι οι λίγοι που εξουσιάζουν τους πολλούς ελέω αγορών. Καταργήθηκε η έσχατη ποινή. Δεν υπάρχει καν υπουργική ευθύνη. Και στην απίθανη περίπτωση έκτακτου "ατυχήματος" υπάρχει πάντα η εσπευσμένη επιβίβαση σε ελικόπτερο με απώτερο προορισμό τους φορολογικούς παραδείσους όπου περιμένουν τα... κλεμμένα.

Στη σφαίρα της φαντασίας αυτά. Σκυλί που γαυγίζει δεν δαγκώνει...
 

2 comments:

  1. Δυστυχως η κατασταση ειναι χαλια.Πέρασα οπως κάνω παντα στους φιλους για ν αφησω τις ευχες μου.Πασχαλινες δεχτείτε ευχες απο την καρδια βγαλμένες,ολες οι μέρες της ζωής σας να είναι αναστημένες.Καλη Ανάσταση και Καλό Πάσχα!!!
    ░☆✿❥❥❥♥♥☆░☆✿❥❥❥♥♥☆░☆✿❥❥❥♥♥☆░☆✿❥❥❥♥♥☆░☆✿❥░☆✿❥❥❥♥♥☆░☆

    ReplyDelete
  2. Δεν χρειαζεται καμια απολυτως κρεμαλα, αυτο που χρειαζεται ειναι να ανοιξει ο κοσμος τα ματια του οστε να μην αφηνει διαφορους να του περνανε χαλκα στη μυτη! -μαλλον ζηταω πολλα!
    Καλο Πασχα!

    ReplyDelete