01 April 2014

Η αναμενόμενη παραίτηση...

Μέσα στις ζοφερές μέρες η σημερινή θα μείνει σαν το φωτεινό σημάδι ότι, ναι υπάρχει θεός, και μάλιστα θεός της Ελλάδας, μετά την από καιρό αναμενόμενη παραίτηση της "κυβέρνησης". Σημείο καμπής αληθινό! Ο - ήδη τέως πια - πρωθυπουργός, εξερχόμενος από το προεδρικό μέγαρο δήλωσε απερίφραστα: "Μετά την εγχείριση του 2012 στο μάτι μου, είχα πια βαρεθεί να παριστάνω το μονόφθαλμο που οδηγεί μια ολόκληρη χώρα τυφλών. Εξάλλου, διέβλεπα ότι αυτό που έκανα τότε, το 1993, στο Μητσοτάκη, ροκανίζοντας σιγά-σιγά άλλα σταθερά την κοινοβουλευτική του πλειοψηφία, σήμερα ένας Παπανδρέου μού κάνει ακριβώς τα ίδια. Αδύνατο να αποφύγω το πεπρωμένο..."

Έγινε γνωστό, από κακές γλώσσες, πως ο πρόεδρος ενοχλήθηκε αρκετά με τη σημερινή παραίτηση, γιατί αναγκάστηκε να διακόψει τα μαθήματα tango πού είχε μόλις ξεκινήσει για να είναι έτοιμος να τιμήσει τον πάπα σε προσεχή επίσκεψη του τελευταίου στην Αθήνα (εξ Αργεντινής ο πάπας, γι' αυτούς που δεν το γνωρίζουν).

Και η ζωή κυλάει...
Του χρόνου να είμαστε σε όλα καλύτερα.
 

4 comments:

  1. Replies
    1. Όχι και ψέματα! Ειδησεογραφία ενός παράλληλου κόσμου...
      Ξενούδης

      Delete
  2. Υπαρχουν πολλοι που σκαβουν ο ενας το λακο του αλλου, και δεν τους νοιαζει καθολου, εκτος εαν... καποιος απο αυτους πεσει ξαφνικα στο λακο ενω δεν το περιμενε!

    ReplyDelete
  3. Έχουν να δούν ακόμα τα ματάκια μας...
    Ξενούδης

    ReplyDelete